zaterdag 20 juni 2009

Van Italië naar Frankrijk

Vanmorgen om 9 uur weg gereden op weg naar Frankrijk. Het 1e gedeelte door de bergen, was een prachtige route. Onderweg zagen we veel gekalkte teksten op de wegen en hier en daar wat reclame voor de Giro Italia, er waren ook al een paar toeristen aan het oefenen. Eenmaal uit de bergen hadden we besloten toch maar de tol(snel)weg te nemen. Wat een tunnels zeg de kortste was 75 meter en de langste 2500 meter, was begonnen met tellen, maar ben de tel kwijt geraakt!

Om 2 uur zijn we bij de camping aangekomen (heets van de dag natuurlijk) de receptie van Keycamp (waar wij de caravan gehuurd hebben) is pas om 3 uur open dus maar even op het terras wat drinken en in de schaduw te zitten. We hebben een mooie plaats met uitzicht vanaf ons terras, achter ons staan wel een caravan heel dicht op elkaar, gelukkig hebben wij geen caravans voor ons!

DSC01706 

De caravans staat verdeeld over het park dus niet als kliekje bij elkaar zoals je wel meer ziet op campings. Later zijn we even wat boodschappen gaan doen en bij een Mc.Donalds koffie gaan drinken om gratis van wi-fi gebruik te maken. Op deze camping is het ook mogelijk maar dan betaal je E 8,—per uur, ja ze weten hier van prijzen.

Verder vandaag niet veel gedaan.

DSC01700 DSC01704

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk stekkie daar, het zwembad is trouwens ook mooi hebben jullie al een duik genomen ? nog een fijne tijd liefs pa en ma

JE DOCHTER zei

ha vaders,

Happy fathersday....ja jammer dat je in Frankrijk zit had zoooooooooo'n mooi kado, maar ja dat houdt nu op. En wat in een goed vat zit verzuurd..hahaha Geniet van het weer, hier wordt het in de loop van de week rond de 25 graden!!!!
Kus Cindy