zondag 14 juni 2009

Op weg naar Italië juni 2009

12 juni 2009 op tijd richting Den Bosch gereden om de auto te laden op de autoslaaptrein richting Bologna, deze keer niet rijden maar lekker relaxed met de trein. Eerst nog wel even wat file leed over ons heen laten komen op de A2, maar gelukkig kennen wij deze weg dus daar hebben we qua tijd rekening mee gehouden.  De spoorwegen zouden de spoorwegen niet zijn als er geen vertraging zou zijn, een uur….helaas.

De auto de trein op rijden is zo gebeurt, dus zijn we daarna lekker even de stad in gewandeld en heerlijk op een terrasje gezeten, het lijkt wel vakantie!

DSC01502

Het rijtuig waar we in zitten en ook slapen is wel aan een opknapbeurt toe, we hebben een wasbakje (later blijkt er geen water uit het kraantje te komen, hebben wij weer hoor.) Verder voldoet het aan waar het moet voldoen, relaxed zitten en later slapen.

Nou ja slapen….. na een dvd-tje op de laptop gekeken te hebben heeft Tinus heerlijk geslapen, op het bovenbed natuurlijk) maar ik heb alleen zo nu en dan een beetje gedoezeld.  Trouwens de toiletten (2 stuks in onze rijtuig) kan je beter niet gebruiken alleen als je hele hoge nood hebt, en geloof me dat heb je na een nacht “slapen” wel.

DSC01491

DSC01497

Uiteindelijk om 2 uur aan aangekomen, dus wij dachten nog nou dat valt wel nog mee, maar een half uur later op schema. Dan begint het ontladen van de auto’s, na ruim 2.5 uur konden we gaan rijden. Tjonge wat duurde dat lang zeg!!! Uiteindelijk zijn we bij ons hotel aangekomen om 6 uur, we zijn maar via de snelweg (betaalroute) gegaan omdat we al zo laat waren. In ons hotel was een bruiloftsfeest volop aan de gang, dus een behoorlijke drukte en die Italianen zijn van die drukke mensen……. Maar was niet vervelend hoor.

1 opmerking:

Tanja zei

Een hele onderneming dus die trein, maar even zo goed wel relaxed, je hoeft niet zelf die honderden kilometers te rijden, iig goed te horen dat jullie goed zijn aangekomen, en hopelijk bevalt het hotel goed en is het weer goed, geniet er maar van
liefs van ons, Herman en Tanja