zaterdag 8 december 2007

2 dagen vertier

6 december

Vandaag eerst even naar Wal-mart geweest om wat inkopen te doen. Wel weer leuk hoor alles is hier in Kerst versierd. Na het inkopen doen naar Universal Studio’s gegaan en daar alle shows die er waren (3D en 4D films) bekeken en heerlijk rond gewandeld in het zonnetje!
Heel veel foto’s gemaakt en kwam tot de ontdekking dat we het kabeltje van het fototoestel om de foto’s op de computer te zetten zijn vergeten!!! Dom, dom, dom……………..dus even geen foto’s, misschien dat we een oplossing in Houston kunnen bedenken.
We hebben gegeten bij Hard Rock Cafe, nou en hard was het……..de muziek……..
8 uur begon de Blue Man group, dit was een geweldige show, we hebben er heel veel van genoten de avond was zo om. Trouwens de dag was zo om, de tijd gaat echt super snel.




7 december

Ok, vandaag eerst maar naar Florida Mall even op zoek naar kerst cadeautjes, maar je ziet zoveel dat je gewoon niet weet wat je kopen moet!!
S’ middags weer naar Universal Adventure (we hadden een 2 daagse pas) We dachten naar een 3D film te gaan van Spiderman, maar toen we bij de futuristische karretjes kwamen zagen we dat het niet alleen film was maar ook snel, over de kop en dat soort ongein was…………nou wij maar weer terug gelopen, want dat is niet voor ons ……..zeiden we.
Dan maar naar een kindermusical The return of Grinchmas (How the Grinch stole Christmas) deze speelde vanaf 7 dec. dus hadden we geluk. Ook vanaf 7 dec. Macy’s Holiday Parade, een parade in Universal Studio’s, alles in kerst stijl.
Oh ja we zijn wel in de Pteradon Flyers geweest in het deel Jurassic Park, was erg leuk.

DUS HELAAS VERLOPIG GEEN FOTO'S

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook al zie je heel veel kado's je mag altijd van alles meenemen hoor!!haha
En wel flauw hoor dat je niet in die attractie bent geweest met die karretjes hihi
Kus