vrijdag 14 december 2007

van Houston naar New Orleans

De laatste dag in Houston hebben we niet echt veel gedaan, het regende en het werd kouder zo rond de 10 graden, dus best wel een groot temperatuur verschil.
S'avonds zijn we met z'n alle naar een italiaans restaurant geweest en hebben weer heerlijk gegeten ter gelegenheid van Andrea haar verjaardag.

Donderdag vroeg op gestaan om Adrea en Val gedag te zeggen, zei moesten weer gewoon werken en wij zijn naar New Orleans vertrokken.
Gelukkig zit er een kachel in de auto want het was echt wel koud, nat en heel erg bewolkt, geen verkeerd weer om 6 a 7 uur te rijden. Onderweg een aantal files gehad (ja die hebben ze hier ook!) rond 15.30 in New Orleans aangekomen en Karen de eigenaresse van ons B&B heette ons van harte welkom ruim 2 jaar na Katrina. http://www.dauphinehouse.com/ wij verblijven in de ingenue kamer.
S'avonds hebben we een flinke wandeling gemaakt door French Quarter en hebben een "lichtjes tour" gemaakt door een aantal Victoriaanse huizen uit het jaar 1860 alles dus met kerst verlichting.
Karen had geadviseerd geen fototoestel mee te nemen, dus hadden we het (helaas) niet gedaan, dus geen foto's van al deze pracht.
Morgen gaan we een "Haunted French Quarter Walk" doen, en nemen dat wel het fototoestel mee!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ho, ho, ho

Hoe gaat het daar? Ziet het er anders uit dan 2 jaar terug? Jammer dat jullie geen fototoestel mee hadden. Waarom mocht je die niet meenemen?
Groetjes uit Holland (-1)