maandag 10 december 2007

Houston

8 december

Rustig de koffers ingepakt en naar de luchthaven van Orlando gereden. Tjonge wat een security checks zeg, schoenen uit ruim af dan door een poortje en nog eens gefouilleerd worden, maar ja dat is ook Amerika!
Het was maar 2 uur vliegen naar Houston, en Andrea stond ons op te wachten bij de bagageband. Eerst naar hun huis gereden om de koffers neer te zetten en zijn daarna naar USS Texas Battleship gereden zie de website voor info http://www.usstexasbb35.com.
Daarna weer terug naar huis en daar waren Val en zijn zoon inmiddels ook, zij waren nl. naar een highschool football game geweest.
Na wat bijpraten zijn we uit eet gegaan en echt Tex-Mex eten gegeten. Tex-Mex is een mengeling van Mexicaans en Texas eten, weet niet wat Texas eten is het leek heel erg Mexicaans, overigens wel erg lekker.
S’ avonds gezellig gezeten en gepraat.


9 december

Vandaag zijn we naar een football game geweest de Houston Texans tegen Tampa Bay, tjonge wat een mega stadion, het was niet helemaal uitverkocht, er waren ruim 70.000 bezoekers en er kunnen 80.000 in.
Wat een feest zeg, kunnen ze bij ons voetbal een voorbeeld aan nemen. We hebben een uitgebreide uitleg gekregen hoe het spel nou precies gaat, en aan het eind werden we gewoon erg enthousiast. Wat een feest, was zeker de moeite waard! Jammer dat we de foto’s niet kunnen laten zien, zodra we het wel kunnen dan laten we het even weten. Aan het eind van de dag hebben we de auto opgehaald waar we de komende week gebruik van zullen maken, het is een Chevrolet Impala, lekker groot weer!

Geen opmerkingen: