donderdag 6 december 2007

We zijn er!

We zijn onze vakantie relaxed begonnen met een overnachting bij van der Valk Schiphol, een arrangement met ontbijt en auto parkeren voor max. 15 dagen. Dat we daar aankwamen was de "standaard" kamer overbooked was, dus kregen we een suite met groot bubbelbad en sauna, ach je kan je vakantie slechter beginnen!
De vlucht van Delta vertrok keurig op tijd en dat was voor ons wel prettig want de overstap tijd was "maar" 1 uur en 20 min. om over te stappen en met het ophalen van je bagage en douane formaliteiten is dat niet echt veel, maar uiteindelijk kwamen we nog 15 minuten eerder aan en hebben op ons gemak kunnen overstappen. Mocht dit nou niet gelukt zijn, er waren nog meerdere vluchten van Delta naar Orlando bijna elk uur 1, dus hier maakte we ons absoluut geen zorgen.
Bij aankomst in Orlando even de auto ophalen(nee geen grote maar een compact type, is maar voor 3 dagen) met een navigatiesysteem.
Het hotel waar we verblijven is vlakbij Universel Studio's waar de Blue Man group optreden. We hebben kaartjes voor 6 dec. 20.00 uur.
Natuurlijk weer erg vroeg wakker geworden, we moeten even de Nederlandse tijd uit ons systeem verbannen. We hebben 6 uur tijdsverschil het is hier vroeger.
Wordt vervolgd........

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk zeg naar de Blue man group... Kijk maar uit voor al die verf vooraan!!!! Heeeeel veel plezier.
Luv u dikke (o nee) Kus Cindy