zaterdag 15 november 2008

Daytona Beach

Voor we weggaan nog even controleren of de rolstoel nog goed op de achterbank vast zit want we gaan vandaag naar Daytona Beach.

DSC01189

DSC01191

Om op het strand te mogen rijden moet je eerst even $ 5,00 betalen! Probeer dat maar eens in Callantsoog.......

DSC01198DSC01196

Het was niet zo druk op het strand, maar wel warm met bewolking. De inwendige mens had ook weer verzorging nodig dus zij we bij Subways gestopt voor de 6" sub Tuna, altijd weer erg lekker.

Nu we toch vlakvij Kennedy Space Center waren, dachten wij heel naief, laten we proberen of we nog plaatsen kunnen krijgen om de lancering van de spaceshuttle te zien. Nou dat lukte dus mooi niet, onderweg in Titusville zagen we al vele auto's en campers geparkeerd staan om van een afstand de lancering te willen zien. Elk stukje prive parkeerplaats werd minimaal $ 10,00 voor gevraagd.

Bij de Austronaut Hall of Fame werden we al weer terug gestuurd want er was natuurlijk geen plaats (als je niet gereserveerd hebt).

DSC01215

DSC01214

Op het veldje erbij zaten ook al veel mensen die alles gingen volgen via een scherm.

Nou wij volgend het wel van dichtbij op TV, helaas.

Als jullie meer foto's willen zien gebruik de link die rechts staat met Orlando 08.

Weer een dag voorbij.......time fly's when your having fun.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Howdy folks,

Ziet er stoer uit zeg die rolstoel in de cabrio!!! Dus toch maar thuis de lancering bekeken. Nou hier in nederland is het lekker koel, nat en koud brr...
Nog veel plezier kus Andre en cindy

Anoniem zei

Hoi Christina,nog steeds naar je zin daar?Christina hoe is het met je pootje,gaat het een beetje?Kunnen jullie gewoon het schema afwerken?Corrie en ik wensen jullie nog veel plezier.Groetjes uit Ter Aar