donderdag 6 november 2008

Met Hutch zwemmen....

     

DC nov 08

Vanmorgen waren we weer vroeg wakker, (tijdsverschil zit er nog best wel in) maar we hadden vandaag dan ook een goed programma. We zijn om kwart voor 8 weg gegaan om naar Discovery Cove te gaan. Zwemmen met dolfijnen!!!! Het weer was niet echt zonnig, maar koud was het niet. Eenmaal aangekomen bij Discovery Cove, in de rij om onze passen te halen. Foto erbij zodat je herkenbaar bent (mij werd mijn ID gevraagd of ik wel over de 21 was hihihi wat zijn die Amerikanen toch flateus) Na de uitleg hoe alles in zijn werk gaat zijn we naar het ontbijt gegaan. In buffetvorm all you can eat. Hierna zijn we even rond gaan kijken en hebben we ons in een wetsuit gehezen. Wat een giller zeg!! Om 10.15 moesten we ons melden in de Cabin om uitleg te krijgen wat we wel mochten doen en wat we absoluut niet mochten doen. Eindelijk konden we het water in om met dolfijnen te zwemmen. Onze dolfijn was een mannetje van 12 jaar genaamd Hutch ( jawel van Starsky en Hutch)

M110508_00_8403

Allerlei gebaren gemaakt en de dolfijn reageert erop. Daarna achter hem aan hangen om de beurt, foto's maken en klaar.... Dat was Hutch, een hele leuke ervaring om zo dichtbij en zo'n interactie te hebben met zo'n groot beest.

M110508_00_1453

Hierna zijn we even gaan lunchen, ook inclusief. Onder begeleiding van een goede salsa band. Daarna met z'n 3tjes in de lazy rivier, lekker warm water en in stroming de rivier af. Wat foto's gemaakt met de onderwater camera en daarna even bij de stingray's in de rivier. Die beesten zijn best groot en eng! Snel het water weer uit en nog even zwemmen met de vissen, tot ik een vis tegen kwam die groter was dan ikzelf. Hup dat water uit!!! Held!!!!

DSC00848

Ontzettend koud water was het wel...Hierna nog even de andere zien bij de dolfijnen show en nog wat foto's gemaakt. Zie bijgevoegde. Daarna zijn we naar de uitgang gegaan en hebben we onze foto's die gemaakt zijn bij de ingang en met de dolfijnen opgehaald.

Terug naar het huis, Tinus afzetten voor een dutje en Christina en ik op naar de volgende winkels...... Weer wat inkopen gedaan, en daarna terug naar het huis. Eten besteld en zo weer een goede dag afgesloten....

Cindy

Geen opmerkingen: