woensdag 12 november 2008

Rust dag.........

Nou ja rustdag........ we hebben besloten om toch zelf maar een rolstoel te gaan huren, is wel zo makkelijk.

Na het ophalen van de rolstoel, kwamen we langs de Mall at Millenia met een Super Target. Omdat we toch nog brood moesten halen en nog wat boodschapjes zijn we hier maar "even" gaan shoppen. Gelukkig hadden ze hier electische rolstoelen klaar staan, dus hup als motormuis de super door! Tjonge wat een rijen met kassa's, daar is onze Appie toch maar niets bij!

DSC01139

Omdat we toch nog wel het een en ander gekocht hebben in de loop der dagen hebben zijn we ook nog even bij een van de "Fleamarkets" gestopt om een koffer aan te schaffen, we zijn met 1 koffer aangekomen en we zullen met 2 koffers vertrekken volgende week.

Trouwens het weer was weer zeer aangenaam vandaag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo vakantiegangers
Christina wanneer mogen je hechtingen eruit en was alleen je huid stuk of was er nog meer beschadigd? Makkelijk zo'n gasgeef rolstoel in zo'n grote shop. Shop till you drop gaat voor jou niet op, je blijft gewoon zitten. En Cindy wanneer ga je weer naar dit koude kikkerlandje? Tinus vermaak je je een beetje? Moet je Christina nu aldoor duwen, doe je dan wel voorzichtig?
Groetjes Karina

Anoniem zei

Hallo lieve familie
Wat een pech voor Christina. Ik hoop dat je toch nog een beetje geniet. Het ziet er allemaal erg mooi uit. Leuk zo'n site, heb je toch nog een beetje contact met het thuisfront. We hebben er erg veel zin, maar eerst nog even verhuizen. Volgende week zondag gaan we over en dan.......kunnen we lekker naar onze vakantie toeleven. Genieten jullie nog maar even en vertel bij terugkomst ons de mooie en leuke plekken maar.

Groetjes uit Hoorn van de Pouwtjes

Robert zei

Hallo familie,
wat een pech als ik het zo lees, gelukkig gaan jullie niet bij de pakken neer zitten.

Tinus, zijn dat jou sexie benen in de verte op de foto?

Blijf genieten daar! en we zien elkaar vanzelf weer.

Groeten uit Twente.
Fam. Schokker

Anoniem zei

Hoi Cindy
volgens mij vlieg je morgen weer terug naar het kille Nederland, heb je wel een dikke warme trui bij je
Goeie reis gewenst en de groetjes aan je vader en moeder van ons
liefs Herman en Tanja