vrijdag 7 november 2008

Seaworld

 

Vanochten 07.30 wakker geworden, het wordt al iets later........

Gelukkig de zon schijnt, dus hebben we besloten om vandaag naar Seaworld te gaan. Eerst even een ontbijtje en kopje koffie, spulletjes gepakt en rond 9 uur zijn we weg gegaan naar Seaworld. De drukte viel ons alles mee, de auto stond vrij dichtbij (voor Amerikaanse begrippen) voor de kenners van Seaworld rij D. Onze kaartjes hadden we al want dat zat bij het Discovery Cove pakket, dus even scannen en we konden zo naar binnen. Eerst even een map halen zodat we de weg rond het park makkelijk konden vinden. De 1e show die we bezochten was met de zeeleeuwen Clyde and Seamore, die Amerikanen kunnen er wel wat van hoor ze kunnen zelfs het publiek bij binnenkomst vermaken.

 

DSC00899

Als 2e show  de dolfijnen show Blue Horizons, was ook we prachtig er was zoveel te zien dat je niet meer weet waar je moet kijken het ging allemaal zo snel. De foto's zijn niet zo duidelijk dit komt ook omdat we niet met de spieglreflex camera foto's maken omdat deze een week voor vertrek het begaf en terug naar Sony is, dus moeten we maar behelpen met een compact camera (toevallig ook van Sony). Helaas het is niet anders!

DSC00932

DSC00939

Tussen de shows door maar even koffie drinken met iets lekkers erbij, het tenslotte nog steeds vakantie (ook voor Sonja B)

Cindy en Tinus hebben de Journey to Atlantis gedaan, een sort achtbaan maar dan in eenbootje dus de kans op nat worden was erg groot.

Volgens Cindy erg eng (een stuk stijl naar beneden en door een donker gedeelte) spannend en eens maar niet snel nog eens! Tinus vond het wel wat, was even afzien maar vond het toch wel leuk!

DSC00953

DSC00954

Ondertussen was het nog steeds goed weer, lekker zonnetje met af en toe een wolkje.

Nog even langs de sharks voor dat het zover was dat de show van Shamu begon.

In maart 2006 waren wij ook naar deze show maar toen zat het tegen want de show werd halverwege afgelast omdat Shamu gewoon niet luisterde naar de aanwijzigen van de trainers. Vandaag ging het geweldig alle stunds en kunstjes lekken goed te gaan, we hebben dan ook erg genoten van deze show!

DSC00966

Na deze show zijn we huiswaards gegaan, we wilde nog even van ons zwembad genieten, wat we uiteindelijk ook gedaan hebben.

Verder vandaag niet geshopt! We hebben nog dagen genoeg voor deze bezigheid.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo jullie drietjes,
Zo te zien hebben jullie veel plezier,hebben nu ook weer genoten van het verslag en de foto's al was het met een reserve camera.
Geniet maar lekker,wij houden het in de gaten.
Liefs Pa&Ma Opa & Oma