zondag 16 november 2008

Zaterdag 15 november

Vandaag naar de Prime Outlet geweest om ons boodschappen lijstje af te werken, maar ja dan wordt er gevraagd op Nike's mee te nemen, welke moet je in hemelsnaam kopen ze hebben bij de Nike outlet zoveel soorten je zie door de sneakersbomen het bos niet meer.  Dan maar een paar foto's maken en opsturen, dan weten we zeker dat ze ze leuk vind!

DSC01227

Ze zijn hier volop bezig met alles in Kerstsfeer te brengen, terwijl in Nederland eerst Sinterklaas nog binnen moet komen! (of is ie al aangekomen?)

Na de outlet zijn we naar Downtown Disney gereden om daar op zoek te gaan naar de volgende opdracht! Helaas hier haden ze dus niet wat we zochten maar misschien dat een Walmarkt nog uitkomst kan brengen...........wordt vervolt

DSC01228

We hadden verwacht, omdat het zaterdag was, erg druk zou zijn bij downtown Disney maar zoals de foto al aangeeft was het helemaal niet zo druk. De Prime Outlet was vele malen drukker!

DSC01231

Lego familie!

DSC01232

De grootste Disney Store!

Hierna zijn we terug naar ons huis gereden en lekker buiten bij ons zwembadje gezeten. Helaas niet zwemmen voor mij, dat zit er zo-wie-zo de verdere vakantie niet in voor mij. Aangezien de hechtingen er pas uit mogen als we weer thuis zijn.

1 opmerking:

Anoniem zei

goeie moggel,
Hier schijnt de zon ook volop en het is 8 graden .
Cindy was gisteren nog even bij ons ,en hebben leuke verhalen over haar vacantie gehoord,hebben erg gelachen,lees trouwens net in de krant dat nederlanders de kroketten en frikandellen erg missen in het buitenland,jullie niet he?
liefs Pa & Ma