zondag 7 februari 2010

2 dagen verslag…

Gisteren zaterdag zijn we eerst naar Celebration Town geweest, wat is dat een leuk stukje in Orlando, al zoveel jaar deze kant op geweest en nooit even daar gekeken…… met veel terrassen om heerlijk buiten te zitten. Amerikanen zijn niet zo van het buiten zitten, terrasje pakken, zoals wij Nederlanders.
DSC02452

DSC02460 

En als je dan naar het “centrum” rijdt dan kom je vele mooie huizen tegen, je zal er maar zo een bezitten in Nederland!!

DSC02463DSC02465 DSC02464










In de avond zijn we naar Citywalk van Universal geweest, daar was het thema MardiGrass, gewoon gezellige drukte met optredende bandjes. Het was ook weer behoorlijk koud, zo rond de 44F (6C) !!! Door die kou hebben we besloten naar de film te gaan, de dames naar The Blind Side met Sandra Bullock en Tinus naar From Paris with Love met John Travolta.
Vandaag zondag zijn we vanmorgen naar House of the Blues geweest, een gospel brunch, omdat het weer erg koud was hebben we maar even in de winkel naast het theater/restaurant gewacht, en we waren niet de enige, tjonge is 52F (11C) maar het voelt veel kouder aan door de wind die er staat. Lijkt Nederland wel, we hoeven nog net geen snowboots aan!!

DSC02494 DSC02492

DSC02500

Voor de rest van de dag niet veel bijzonders gedaan, waarschijnlijk zullen we dinsdag naar Seaworld gaan, ook weer een beetje afhankelijk van het weer. Op de planning staat ook nog een Airboat tour, maar dat is ook weer afhankelijk van de kou, we hebben nl. geen mutsen en handschoenen mee genomen, we dachten ze hier niet nodig te hebben dus deze liggen nog gewoon thuis………hihihi

8 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Heerlijk hoe jullie het hebben.
We lezen graag bij hoor !!!

Tja en geen handschoenen mee, als je het mij vooraf gevraagd had zal ik waarschijnlijk appelig gekeken hebben..

MAM zei

WE WAREN BLIJ WEER IETS VAN JULLIE TE LEZEN VANDAAG KUNNEN JULLIE EEN FEESTJE BOUWEN BESTE WENSEN CINDY WEET WEL WAT IK BEDOEL

Teleton zei

Het "bandje"dat zaterdagavond op de Mardi Gras optrad, was KC and the Sunshine Band.......maar jullie dachten waarschijnlijk dat het "Cool in de Gang" was, gezien de temperatuur...Lekker verslagje weer, leest lekker weg bij het ontbijt!

Dave Letty Maggy Ruby zei

Hallo allemaal,

jammer dat het weer nog steeds niet echt meezit, maar we hebben toch echt geen medelijden met jullie hoor ;-) Genoeg leuke dingen te doen, lezen we! En die handschoenen en mutsen kunnen jullie daar toch ook kopen? Heb je back in Holland ook nog wel iets aan. Brrrr. Het is weer ijskoud deze week.
We willen jullie via deze weg ook even feliciteren met de partner/schoonzoon thuis. We gaan zo nog even een borreltje bij hem drinken.
Veel plezier daar!

Liefs van ons

Anoniem zei

Hoi vakantiegangers,ik heb 3 zangeressen op een podium gezien.
Jullie zijn toch in alle markten thuis.Cindy nog gefeliciteerd met Andre.Ik heb op de tv gezien wat een slecht weer het is in waschington.80 cm sneeuw.Komen jullie daar ook nog in de buurt?

Groetjes Frans

Eddy, Lindy, Mark & Fleur zei

Hallo allemaal,

Best druk zo'n "rustige" vakantie. Leuk dat we jullie een beetje kunnen volgen zo. Beetje jammer van het weer alleen.

Gefeliciteerd nog met André.

En nog veel plezier de laatste paar dagen.

Groetjes Eddy, Lindy, Mark en Fleur.

Anoniem zei

Hoi Cindy, hier is het erg koud, vanmorgen -5 en een koude wind!
Geniet er nog van deze week!
Groetjes Peter-Annette-Saskia-Nico

famscheepensgoesorlando zei

beterschap want dit is niet echt leuk voor je.
marij