dinsdag 2 februari 2010

Tears from heaven

Vandaag niets anders dan regen, regen, en nog eens regen. Ok de temperatuur is niet zo als in Nederland, maar ja waarom noemen ze Florida “the Sunshine State” vandaag kunnen we daar geen antwoord op geven.
DSC02348
Wat trekken we vandaag aan; korte of lange broek, T-shirt of trui….nou da’s niet zo moeilijk, gelukkig hebben we lange broeken mee.  
Gisteren had Cindy een shirtje gekocht in de Florida Mall, kwam ze er vanmorgen achter dat er nog zo’n beveiligingsklipje op zat die je niet zelf kan verwijderen…………..dus bonnetje mee en op naar de Mall om het te laten verwijderen in de betreffende winkel, dit leverde weer een kortings bon op van $ 10,—   Eerst even langs the Management Company om ons registratie formulier in te leveren, normaal moet dat binnen 24 uur, maar omdat wij zaterdagavond aan kwamen kon het niet eerder dan vandaag omdat zij gesloten waren. Nog even een tijdje met de mensen staan te kletsen en toen door gereden naar de Mall.  Nu we toch weer aan het shoppen zijn, zijn we maar doorgereden naar de Premium outlet.
Omdat we vanmorgen al weer op tijd wakker waren, waren we ook alweer op tijd onderweg, waardoor we rond een uur of 3 weer in ons huis waren. We hadden geen zin om the zwemmen of bubbelen in dit weer dus het werd een spelletje doen, en daarna ons verslag bijwerken.
We vinden het trouwens erg leuk om de reacties te lezen, hiervoor alvast onze hartelijke dank! We hopen morgen met een wat zonniger bericht te komen

7 opmerkingen:

Marjolein zei

Balen van het weer,maar het shoppuh maakt wel weer een hoop goed toch:).

Nog veel plezier en met lekker veel zon !
Groetjes,Marjolein(orlandoforum)

Dave Letty Maggy en Ruby zei

Liever regen in Florida dan regen en vieze gladde wegen in Nederland....
Verplicht shoppen, wat rot zeg! We beginnen echt medelijden met jullie te krijgen NOT!
Geniet van alles daar.
Veel liefs van ons viertjes.

Karina zei

Jeetje, lijkt nederland wel op dit moment, alleen de temperaatuur zal wel anders zijn.
Groetjes

Teleton zei

He bah, wat een nattigheid. 't Knapt vast snel op!

Astrid zei

Op het weer na klinkt het allemaal heerlijk!! haha Tjeetje Cin, je hebt dus je eerste aankoop gedaan... ben benieuwd hoeveel er nog gaan volgen met je half volle koffer.... ik zeg nix...maar dan.... hahahahahaha Nou heel veel plezier en geniet ervan!
Je tik stond wel in mn mail maar niet op mn hyves!! heel bizar maar ok. Overigens heeft het hier vandaah heeeel hard geregend dus sneeuw is weer bijna weg maar wordt weer vorst verwacht dus zijn nu weer aan het strooien. Leuk he al die weerberichten uit west-friesland! Nou geniet ze en nee ik eet niet zo een koekje morgen ik hou het bij thee!!
Liefs
XX

mama zei

tears from heaven was trouwens een mooie film heel vroeger
liefs mama

mama zei

die film moest trouwens zijn penny,s from heaven sorry groetjes mama