woensdag 3 februari 2010

Weer regen

 
Gelukkig vanmorgen niet zo heel vroeg wakker, is altijd wel wennen hoor die 6 uur tijdsverschil, het gaat elke dag beter.
DSC02351
Vanmorgen eerst een bezoek gebracht aan Old Navy store om het een en ander in te slaan. Daarna op zoek naar een “rearview mirror Bluetooth carkit” tjonge geen makkelijke opdracht. Best Buy had het niet en Radio Shack ook niet. Ze hadden wel Bluetooth carkits maar niet die we zochten. In beide winkels zeiden ze dat het alleen online te bestellen was, we zullen is kijken wat er mogelijk is.
In de middag zijn we naar Downtown Disney gegaan, eerst iets gegeten bij T-Rex.

DSC04369
 
   
DSC04371












Omdat het weer nog niet echt meezit hebben we besloten om naar de film te gaan en wel Avatar in 3D. Deze AMC Bios heeft 24 zalen, genoeg films om uit te kiezen, maar wij wilde graag Avatar zien. Was een hele belevenis en een hele zit wel 3 uur! Eenmaal weer buiten begon net het zonnetje een beetje door te breken.

DSC02370

Uiteindelijk zijn we naar huis gereden om even het zwembad uit te proberen, het regende immers niet. We hebben maar even gezwommen, ondanks dat het water verwarmd was vonden we het toch wel wat tegen vallen de warmte van het water, we hebben het wel warmer meegemaakt. Na het zwemmen nog even gegeten bij Chili’s. Hierna naar huis en lekker onderuitgezakt even TV kijken.

Meer foto's in het album...

3 opmerkingen:

mama zei

ook toevalig dat je aan line was vanmorgen leuk hoor.karina is weer naar huis en???? hier schijnt de zon jippi groetjes mama

famscheepensgoesorlando zei

hoepnlijk gaat nu het zonnetje schijnen want wij vertrekken morgen die kant op...
geniet ervan zou ik zeggen en misschien tot ziens
groetjes marij

Rick, Sunshine State zei

Zo te zien hebben jullie het zeer naar de zin, ondanks het weer.

vr gr

Rick