zondag 14 februari 2010

Shoppen en Old Town

Vanmorgen eerst naar de muziekzaak geweest, hier waren we in 2007 ook geweest om een snaredrum te kopen, dus even kijken of er nog iets bij te kopen was, resultaat………3 stel drumstokjes!

DSC02556

Door naar Premium Outlet, en daar ben ik leuk geslaagd in TH winkel, 2 leuke vesten, 1 blouse en 2 shirts……. Rond 3 uur zijn we richting “ons” huis gereden om te kijken of we nog iets van Sven Kramer konden zien, en jawel we hebben het mee mogen maken, de eerste gouden plak voor Nederland, hoeveel zullen er volgen???????

Rond 6 uur zijn we naar Old Town gegaan voor de “Saterday Nite Cruise” en natuurlijk de live muziek van een bandje dat Close Quarters heette.

DSC02562

DSC02569

DSC02578

DSC02579

Heerlijke rock/roll muziek uit de jaren 60/70 we hebben genoten, jammer dat we geen mutsen en handschoenen bij ons hadden want die waren echt wel nodig. Gelukkig konden hier en daar naar binnen en in plaats van ijs en koud bier zijn we voor de warme chocomelk gegaan, hoort er ook bij dan. Wat zijn ze toch mooi gepoetst die auto’s mensen doen er echt wel veel voor. We hebben het filmpje met ons fototoestelletje gemaakt dus de kwaliteit is niet er best maar het geeft zeker de sfeer weer die er heerste……… een groot feest.

1 opmerking:

Teleton zei

Altijd leuk, de saturday night cruise. Weer eens wat anders met warme chocolademelk.......