maandag 15 februari 2010

Vandaag op familiebezoek

Na van de week mijn nicht te hebben gebeld waren we vandaag op bezoek gegaan bij haar en haar man. Ze leven en werken in Ocala ongeveer 1.5 uur rijden van waar wij logeren. Het was prachtig zonnig vandaag maar toch te fris om open te rijden (en diegene die ons kennen, we rijden al gauw open, doen we thuis ook in april enzo als het nog niet warm is, maar kachel aan en gaan….) dus toch het kapje maar dicht gelaten, wil niet weer ziek worden begin net een beetje op te knappen!

De laatste keer dat we bij ze op bezoek waren was dacht in in december 2007. Sinds die tijd is er niet veel veranderd bij ze. We hebben wat zitten kletsen en rond een uur of 3 zijn we weer richting “ons” huis gereden.

Vanavond bij Outbacks gegeten, maar voor we een tafel hadden hebben we bijna 1 uur moeten wachten, wat een drukte vanavond niet normaal. Eenmaal aan tafel dan gaat het ook weer razend snel…….. nou deze keer heeft Tinus 2 keer de babyribs moeten terug sturen omdat ze gewoon niet warm waren, ik was inmiddels als weer klaar met eten (garnalen, mmmmm) 3 x scheepsrecht, gelukkig de 3e keer waren de ribs warm, zou toch niet zo moeilijk moeten zijn maar toch……….

Uiteindelijk duizendmaal excuses natuurlijk en de Ribs zijn niet berekend op de rekening, netjes toch, “hope you come back again” !  Sure we’ll be back……no problem.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Pa en Ma,
Nou lekker dan die Outback, maar dag mag de pret niet drukken van de uiensoep. Hier gaat alles goed. Het is wel een stuk kouder dan in Orlando....
Zit nu weer op het werk, dus het kan weer beginnen.
Dikke kus Cindy

mama zei

zo te lezen is het wel lekker daar choppen zijn je koffers nog niet vol?


liefs mama