zaterdag 6 februari 2010

Orlando Magic

Eerst vanmorgen even langs de “walk in clinic” hier vlakbij. Cindy heeft weer een allergische reactie ergens op gehad. Gelukkig heeft ze nu medicijnen en de jeuk is inmiddels al weer helemaal verdwenen.

 

DSC02427

 

Daarna meteen even de opdracht van Pa/Opa uitgevoerd: Cap Montreal Canadians gekocht, dus missie geslaagd Pa/Opa!

DSC02431

Vandaag een “Tornado watch” dus met andere woorden, heel veel regen en wind, temperatuur OK zo rond de 20 graden dus dat is wel te handelen, maar ja die zon he……..om de dag lijkt het wel een redelijke dag te zijn.

Alhoewel de vooruitzichten voor het weekend zijn wel droog maar rond de 63/67 F( 17/19 C) dus niet echt warm, OK in Nederland is het kouder, maar ja “THE SUNSHINE STATE” !!!! zou je toch iets meer van verwachten.

DSC02429

Maar gelukkig geen Hurricanes want die hebben we genoeg meegemaakt in  vorige vakanties…….. Andrew, Gorden, Katrina……… dus een tornado……….pppffffff schrikken we niet van.

’s Middags zijn we vertrokken naar het Amway Stadium voor de basketbal wedstrijd Orlando Magic – Washington Wizards. Onderweg natuurlijk de spits en het slechte weer, zorgt in Amerika altijd voor file….

Eenmaal bij het stadium aangekomen de auto parkeren en de tickets ophalen. Wat een groot stadium, we hadden stoelen aan de zijkant van het veld, wel lekker hoog, maar zeker goed uitzicht.

DSC04430

 

DSC02442

Het was op het einde een spannende wedstrijd, helaas hebben de Magics in de laatste 5 seconden verloren van de Wizards met 1 punt verschil (91-92). Wat een ervaring weer om in zo’n bomvol stadium te zitten met alles erop en eraan. De gekke sidekicks, de cheerleaders, de Magic fans die door het dolle heen zijn…Super!!!

En het meest opvallende is dat je nadat de wedstrijd afgelopen is, gewoon weg kan rijden zonder file of al te veel oponthoud.

5 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Wat een leuke ervaring om dat mee te maken.

MAMA zei

PAPA IS ERG BLIJ MET DE PET HIJ BLIJFT EEN MONTREAL CAN GEK LIEFS MAMA

Teleton zei

Gelukkig zijn er meer redenen om naar de Sunshine State af te reizen dan de zon. Mooi weer er bij is natuurlijk nooit verkeerd, maar jullie hebben ook ereg leuke activiteiten gepland waarbij het weer gelukig geen rol speelt. Leuk om te volgen van achter de bruine boterham met kaas!

arianne zei

Wij (althans de mannen) gaan over 2 weken ook naar een wedstijd van de orlando Magic! Jammer dat het weer niet helemaal wil mee werken maar het is gemiddels nog steeds zo'n graad of 18 hoger dan hier! Veel plezier weer

Arianne

Tanja zei

we dachten dat jullie een rustige vakantie zouden houden, maar jullie hebben ondertussen heel wat ondernomen, erg leuk om te lezen allemaal, Cindy alvast van harte met André zijn verjaardag, groetjes uit een weer heel erg koud Nederland