donderdag 4 februari 2010

Prison Break….

We hebben vandaag “live” kunnen zien wat het verschil is tussen een Amerikaanse gevangenis en een Nederlandse gevangenis……en we zijn alle 3 tot de conclusie gekomen dat er geen vergelijking is! Wat is het een ongelofelijk grote (1300 gevangenen) gevangenis waar we een rondleiding met veel uitleg hebben gehad. Normaal gesproken worden er geen rondleidingen gedaan, maar voor ons was er toch een uitzondering gemaakt. In Nederland kennen we een landelijk “opendag” 1 keer per jaar maar dat gebeurd dus zeker niet in Florida.
Het is zeer indrukwekkend wat wij allemaal gezien hebben en waar we tussenin hebben gestaan.
DSC02385








Verder op het programma van vandaag was om tickets te kopen voor een basketbal wedstrijd de Orlando Magic tegen Washington Wizards voor vrijdagavond, en ja hoor het is gelukt!

DSC02390 Sorry foto is niet goed gelukt!

Daarna nog even een paar boodschapjes gedaan en nog even lekker aan ons zwembad gezeten. In het zonnetje die vanmiddag scheen, het was niet echt warm maar “for the time beeing” aangenaam.
DSC02392Klein potje mayo???

3 opmerkingen:

oma mama zei

wat zijn jullie snel vanmorgen
wat een belevenis in een us jail
cristina jan komt zo mijn nieuwe kadotje brengen weet je dat ook weer liefs mama

Wop zei

Leuk hoor in de Prison, jammer van de regen..

Gaaf dat jullie kaartjes hebben voor de Magic. Ik ben vorig jaar naar een play off game geweest in de Amway Arena tene Detroit..

Love that game ;-)

Nicole zei

Heeeeeeee Sinny, nou jullie vermaken je prima zo te lezen. Gaaf hoor de prison break, hebben ze daar een leuk BMO ? hihihi

Je begrijpt het wordt een foto avond onder het genot van veeeeeeeel popcorn.

Wil je als je tijd hebt en nog een plekkie over in het koffertje nog SKIPPY Peanutbutter meenemen. In ieder geval die met de geel/oranje deksel en enventueel die met de rode deksel. Erik is je dan heeeeeeeeeeeel dankbaar, maar ik ook hoor. Tis nog een geheimpie, hihi

Op skippypeanutbutter.com kan je de potten zien. Het gaat om die met roasted honey nut.

Babe geniet nog lekker daar, dikke knuffel uit het Hoornse!

X Nic