zondag 7 november 2010

1 uur langer vakantie!

Vannacht is de klok een uur teruggezet, dus waren we vanmorgen om 7 uur wakker was het nog maar weer 6 uur, eigenlijk dus gewoon een uur langer vakantie….. je moet alles positief bekijken.

Na dat we weer van het uitgebreide ontbijt buffet hebben genoten hebben we de spullen ingepakt en zijn we naar Monkey Jungle gegaan, een kleine dierentuin met alleen apen en gorilla’s, in dit parkje lopen de mensen in een kooi en lopen de dieren vrij dus de omgekeerde wereld.

. DSC00031DSC00038

DSC00052DSC00054

Op weg naar Naples 2 ongelukken gezien, 2 auto die tegen elkaar geknald waren (geen ambulance of zo erbij) maar wel 1 van de auto’s aan de voorkant helemaal in de kreukels, en later een auto die in brand stond en waar de brandweerauto’s al aan het blussen waren met veel rookontwikkeling, gelukkig was het bij een splitsing van snelweg en wij moesten niet de kant op van de file dus konden gewoon relaxed doorrijden.

Na onze incheck in het Ramada in of Naples hotel, wat trouwens een keurig hotel is met wi-fi zijn we even naar Publix (supermarkt) gegaan voor wat lekkere versnaperingen voor de inwendige mens. 

Het weer was vandaag toch wel erg aangenaam, zo rond de 72F/ 22C af en toe een klein wolkje maar die mogen eigenlijk geen naam hebben. Met anderen woorden we genieten volop!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is ook wel leuk in monkey jungle iedereen in de kooi en de dieren vrij, doen ze goed daar liefs mama

Anoniem zei

Goedemorgen luitjes,
Ik denken waarom zetten ze niets op de site, zit ik gewoon lekker dom verkeerd te kijken haha
Nou hier is het vandaag slechts 2 graden boven 0. Geniet van dat lekker weertje en neem even wat mee terug aub.
xx Cindy xx

Rick, Sunshine State zei

Het ziet er inderdaad uit als een heerlijke dag met fraaie foto's.
Jullie zitten al heerlijk in de vakantie modus

2theusa/Christa zei

Wat heerlijk dat jullie net jullie vakantie in Florida gestart zijn!
Blog ziet er mooi uit, met leuke foto's.
Wij hebben een beetje heimwee, kunnen zo met jullie een beetje meegenieten en ideeen opdoen.

Veel plezier in Florida!

beccie25 zei

benieuwd hoe ramada inn bevalt, want daar gaan wij over 2 weekjes verblijven. is het wifi gratis of niet? geniet lekker daar van de mooie omgeving en het mooie weer!