vrijdag 12 november 2010

Weer een mooie dag

Gisteravond zijn we nog naar Old Town gegaan, er scheen muziek en dans te zijn, nou dat wilde we wel even meemaken. 
“Rock at the Clock when The Dukes perform classic Doo-Wop in a free concert on the main stage starting at 6:00 pm”
Allemaal “snowbirds” (overwinteraars) die gezellig een avondje uit zijn, er waren zelfs twee 75 plussers met stok die helemaal los gingen  zie foto, meneer met de hoed en het rode  shirt en de 2e dame ernaast, geweldig om te zien hoe deze mensen volop genieten van zo’n avond.DSC00115
Om precies 19.30 werd “The Stroll” gedaan, een soort van line-dance op muziek/zang Elvis stijl dus 50-er/60-er jaren, heerlijk om naar te luisteren. OK wij zijn nog niet zoooo oud maar goed we zijn tenslotte wel 55 en plus!
DSC00124
The Dukes zijn er zaterdag avond weer dus misschien dat we dan weer even gaan kijken……
Vandaag (donderdag) zijn op ons gemak met open dakje naar Kelly Park gereden om daar een te kijken, de vele keren dat we hier in Florida geweest zijn, zijn we nog nooit naar Kelly Park geweest. Er stonden op de parkeerplaats niet meer dan 4 of 5 auto’s dus lekker rustig, wij dachten nog het zal wel druk worden want het was “Veterans day” niet dus…..
Volgens Wikipedia:
Veterans Day is de dag waarop de Verenigde Staten haar eer betonen aan iedereen die gediend heeft in de strijdkrachten. Deze feestdag vind plaats elk jaar op 11 november, de dag van het einde van de Eerste Wereldoorlog.
Veterans Day is hoofdzakelijk bedoeld om levende veteranen te bedanken voor bewezen diensten, om te laten zien dat hun inzet door de Verenigde Staten wordt gewaardeerd en om te benadrukken dat niet alleen overleden soldaten, maar ook levende dingen hebben moeten opofferen en hun plicht hebben gedaan.
Er volgen wat foto’s kunnen jullie zelf oordelen wat jullie er van vinden, wij waren toch wel onder de indruk. Dat op 60 km van de hectiek van Orlando ook rust en natuur te vinden is (ok nu was het rustig, in de “zomer” kan het hier ook erg druk worden, maar het blijft mooi) 
DSC00126
wasbeer

DSC00142
familie wasbeer

Na de rust op naar de drukte namelijk Premium Outlets Int. Drive. Beetje rond gewandeld en niets gekocht! Nou ja niets…………ok en Starbakkie, heerlijk op het terras opgedronken en daarna naar ons tijdelijke huis.

5 opmerkingen:

pa ma zei

Wat lief die wasbeertjes ,en die dansende oudjes en lekker die muziek veel lol nog.mama

de achterblijver (snik snik) zei

Wat een marteling om dit soort verhalen te moeten lezen als ik in de storm op mijn werk ben!!!!!! bah
En wat heb ik gemist zeg, wat een mooi park...kan me alleen niet voorstellen dat je daar ook door de rivier kan dobberen als ik die crocs op dat bordje zie staan!!!!! Nou geniet ervan, nog een weekje en dan mogen jullie weer terug naar dit koude, winderige kikkerlandje.... xxxx
De groeten van mijn collega's Peter en Nico

Rick, Sunshine State zei

Wat een lekkere wandeldag, en die foto's zijn een feest van herkenning!

Geniet ze verder, we lezen lekker mee.

Teleton zei

Niks gekocht? Maar dat kan zo maar niet! Je wordt, als tegenprestatie voor al dat genieten, wel geacht een kleine bijdrage aan de economie te leveren, hoor. We will see it through the fingers for this time......

2theusa/Christa zei

mooie foto's van Kelly Park, op een tube de river afzakken is echt een heel leuke ervaring.
De wasbeertjes zijn echt super!!

Geniet heerlijk verder..