dinsdag 16 november 2010

Het staartje van de CC

Omdat we onze afrekeningen kunnen bekijken, komen we er tot onze schrik achter dat er toch 2x  aankopen bij Tommy Hilfiger zijn afgeschreven. Dus hadden wij vanmorgen een missie…..nl dit proberen recht te zetten bij TH. Direct bij binnenkomst  naar de manager  gevraagd want ja zoiets zoek je toch meteen hogerop! Vandaag was er een andere manager “on duty”, wel jammer  maar goed dat maakte verder niet  uit, want diegene die er van de week was had het zich misschien nog kunnen herinneren,  nou ja dan het hele verhaal maar uitleggen. Ja,  ja, ja ,ja we begrijpen het kregen we steeds maar te horen, maar uiteindelijk moet de financial department het allemaal na kijken, want op de kopie kassastaat van de winkel staat maar 1x een betaling, ja dat klopt de computer sprong op tilt. Nou wij hadden hier al een beetje rekening mee gehouden want we hadden de laptop mee waar we een printscreen van de afrekening hadden opgeslagen in een worddoc. om het te laten zien (we hadden geen andere mogelijkheid om te printen of zo) Nou dat wilde hij wel zien, hhmm ja dat klopt er staat 2x achter elkaar hetzelfde bedrag, ja dat wisten wij ook wel. Uiteindelijk was er nog een “manager” bijgekomen, en ze vonden het toch wel heel vervellend dat dit gebeurd was maar het komt allemaal wel goed verzekerde ze ons, Mocht hun financial department het niet voor elkaar krijgen het bedrag terug te storten, dan zullen wij meteen donderdag als we weer thuis zijn de CC maatschappij even bellen. 

Vanmiddag verder lekker rustig aan gedaan, een beetje gelezen en gecomputerd, en s ’avonds naar de Citywalk van Universal gegaan en gegeten in Hard Rock Cafe. Wel weer gezellig daar, maar af en toe ook een takke herrie, net welke muziek er op staat je kan elkaar dan amper verstaan, maar goed het blijft een leuke tent.

Dom, dom, dom, vergeten fototoestelletje mee te nemen, dus geen foto’s vandaag!

5 opmerkingen:

2theusa/Christa zei

Zeker een naar staartje, het kost ook weer een hoop tijd. Wij hebben dit ook ooit in frankrijk gehad, dat werd toen we weer keurig geregeld door CC maatschappij.
groet Christa

Teleton zei

He bah, toestanden met de cc, daar zit niemand op te wachten. Maar verder een lekker rustig dagje, op de takkeherrie na......HAve fun, verder!

Cindy zei

Ach de meeste boodschappen zijn al binnen toch....no worry haha
Ik zei toch er moet altijd wel iets op jullie vakantie gebeuren... Nou nog een paar dagen. Morgen alweer terug naar Miami (doe ze de groeten van mij). En dan donderdag alweer thuis. Gaat snel he??? Nog veel plezier en shopze?????
xx

HerTan zei

alles zal reg kom toch !!!!
maar het is wel erg vervelend, je hebt er zoveel rompslomp van.
in ieder geval lieve mensen een heel goede terug reis toegewenst en we spreken elkaar gauw weer hier in het koude Nederland. liefs van ons 2tjes

Karina zei

Hoihoi
Als jullie nog wat ruimte in de koffer hebben en wat wisselgeld, willen jullie dan een pak Aunt Jemima pancakemix meenemen?
Geniet nog ff van het mooie weer daar.
Groetjes