woensdag 10 november 2010

Van alles wat

Gisteren na dat we alles uitgepakt hadden en een plaatse hebben gegeven, en naar buiten gingen stonden er 2 politieauto’s precies voor onze deur tevens oprij pad waar de auto stond, dus eigenlijk blokkeerde ze ons! Ik de stoute schoenen aan en naar de auto’s ,hhmm zit er niemand in. 2 locals kwamen net aanlopen en die zeiden nou zal wel weer aan de overkant zijn en dat duurt wel even…….. omdat we toch weg wilden en  the Mall wachtte op ons zijn we toch weg gekomen door 3 keer achteruit te steken en een stuk over het gras om op de weg te komen. Net dat we op de weg stonden om weg te rijden kwamen de 2 agenten aanlopen, vriendelijke groetend ….
Vandaag lekker ons eigen ontbijtje gemaakt, verder het ochtend ritueel op ons gemakkie gedaan. Wat gaan we doen vandaag? We kunnen wel met Downtown Disney beginnen en verder zien we wel wat de dag brengt. En zo geschiede. Wat heerlijk met het open autootje cruising, dit vinden we beide erg leuk om te doen, en aangezien we deze zomer thuis niet met onze Barchetta hebben kunnen rijden maakt dit alles weer goed. Door de verhuizing was onze vrije tijd erg spaarzaam en ja je moet keuzes maken….
DSC00105
Ziet er goed uit he?  En hij zoeft over de weg, helemaal blij.



DSC00089    Parkeren bij Downtown Disney
DSC00092DSC00090
DSC00094
Na Downtown moesten we nog wat boodschapjes halen dus maar even bij Super Targets naar binnen
DSC00103
DSC00106
uitzicht achter

DSC00104
voorzijde huis
 De rest van de middag hebben we gewoon lekker niks gedaan, beetje op de laptop bezig en wat foto’s om het huis gemaakt.                                                                          


  

                 DSC00107
uitzicht op de achterzijde van het huis, het is de rechter kant.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ziet er goed uit die pooier bak haha Lekker toch met het dakkie open rijden...heerlijk. Goh aan de ene kant is het leuk dat ik het kan visualiseren wat jullie aan het doen zijn, anderzijds baal ik dat ik er zelf niet zit haha
Nog heel veel plezier.
Dikke kus xxx

Anoniem zei

Doen jullie goed Hier gaat alles zijn gangetje Veel plezier nog mama

Anoniem zei

Zeer content over de keuze van jullie huurauto.
Rij zelf ook al een poosje in een chrysler, en laten we eerlijk zijn , wie wil nou niet in zo'n mooie pooiersbak rijden.gelukkig treffen jullie het nu wel een keer met het weer.(rijmt, sint komt zaterdag).Hier staat een storm met windkracht 9 tot 10 en bakken regen, temp. tussen de 2 en 4 graden, gevoelstemp. -4 tot -6.
dus geniet er met volle teugen van.

Theo, Marianne,en Frans.
P.S. alles in nieuwe huisje loopt naar wens.
Houdoe.

Karina zei

Ziet er weer mooi uit. Is dat niet die supermarkt waar je een keertje met een rolstoel doorheen sjeesde:)