woensdag 17 november 2010

Change in plans

We hebben ons plan voor vandaag iets gewijzigd!  De bedoeling was in eerste instantie om morgen naar Miami te tijden voor onze vlucht om 16.20, 3 uur voor vertrek op de luchthaven zijn, dus dat betekende morgen ochten om uiterlijk 8 uur in de auto zitten, nou daar hadden we niet echt zin in, dus we zijn vanmiddag rond 12.00 heerlijk met opendakkie richting Fort Lauderdale gereden met onderweg een stop bij een restaurantje aan het strand van Melbourne Beach. We zaten rustig te kijken naar een paar surfers die probeerde om op hun surfplank te blijven staan in de golven, en wat zien we achter ze …… dolfijnen, nee dat zal toch niet we beelden ons het in zou het een fatamorgana zijn, maar nee hoor iets later nog een keer 2 dolfijnen die omhoog sprongen een stukje het water uit. Nou dat hadden we helemaal niet verwacht om dit te zien. Weer een leuke belevenis.

 DSC00224DSC00225

 

 

 

 

Verder weer het nodige gezien onderweg, een paar aanrijdingen, gekke auto’s, winkels die wij niet kennen in Nederland. Uiteindelijk hebben we een hotel gevonden in Fort Lauderdale, dus hoeven we morgen voor we vertrekken nog maar een uurtje te rijden naar Miami airport.

En tot slot hebben we heerlijk gegeten op een terras, ziet het er niet goed uit? Het smaakte ook geweldig!DSC00233

Weer wat anders dan Denny’s, Outback, Golden Corral, Olive Garden en ga zo maar door……….

4 opmerkingen:

Anoniem zei

een goede vlucht terug naar duitsland ,en verder naar huis knuf mama

2theusa/Christa zei

Dat ziet er beter uit als boerenkool met worst!
Super he, om dolfijnen in het "echt" te zien, wij vonden dat ook heel speciaal.
;-) Christa

ikke zei

Nou goede keuze natuurlijk om nog ff noor Fort Lauderdale te gaan, altijd leuk.... Nog ff naar Pier 66 vandaag, ff een drankje boven in het restaurant drinken,.....wat een uitzicht en hij draait nog rond ook!!!!
Nou tot morgen dan maar weer....jammer dat het alweer voorbij is....
xx

Teleton zei

Jeetje, ook al weer naar huis. Maar ja, leuke liedjes duren niet lang, he? Goeie reis, dan maar!