dinsdag 9 november 2010

Relaxen

Toch weer vroeg wakker vanmorgen, op ons gemak opgestaan en gedoucht, daarna ons ontbijtje genuttigd en rond 9 uur op pad gegaan. Wat is het hier netjes en schoon, de huizen, tuinen alles ziet er gewoon keurig uit, hier en daar een huis wat ze aan het opknappen zijn maar je merkt wel dat hier veel geld zit. Naples, Fort Meyers zo verder langs de kust, het ene bootje iets groter dan het andere bootje. Zo ook de stranden zijn gewoon netjes onderhouden.DSC00057

DSC00065Verder vandaag niet veel gedaan, nog wel even 5th avenue in Naples heen en weer gelopen en even gekeken in de etalages van de makelaars wat een huisje je kost…..een beetje huis rond $ 800.000 en 1.000.000 “and up” echt niet normaal en dat noemen ze hier crisis…..

 

 

 

Zoals de titel van deze dag “relaxen” dat is wat we verder vandaag gedaan hebben, heerlijk bij het zwembad van ons hotel, lekker muziekje op en van de zon en muziek genieten…..

Voor de liefhebbers hier nog een foto van de auto

DSC00063

Uiteindelijk heb ik spijt dat ik niet mijn ander fototoestel heb meegenomen, dacht even voor het gemak te gaan van de klein pocket Sony, maar helaas zijn de mogelijkheden erg beperkt! Maar goed een kniesoor die daar op let! Zolang de zon maar schijnt…….

4 opmerkingen:

Teleton zei

Zo is dat, en schijnen doet 'ie! En de blauwe lucht komt ook op iets mindere foto's prima uit, dus er is niks aan de hand. Geniet er van!

pa ma zei

We zijn blij dat het goed weer is geniet er van Hier is alles prima Liefs mama

Anoniem zei

Ik wilde net zeggen, wat een aparte foto's is je toestel stuk haha Wat maakt dat nou uit!!! Geniet van de zon, hier is het koud en nat....
Heel veel plezier nog, dikke kus ikke

2theusa/Christa zei

Heerlijk zo'n dagje rustig aan doen.
Geniet maar lekker, hier is het echt herfst geworden....