woensdag 10 november 2010

van Naples naar Orlando

Voor de afwisseling vanmorgen maar weer vroeg wakker, ach het is prachtig weer dus waarom je tijd verslapen?

Na het ontbijt alle spullen weer in de auto gedaan en zijn we op ons gemak weg gegaan uit Naples. Via een deel highway 75 en later de 17 naar Orlando gereden.                     DSC00073

 

DSC00075

DSC00074

Onderweg hadden we het over de auto, de laatste 2 keren (afgelopen februari en november 2009) hadden we van dat koude winterse weer hier en een cabrio, nu is het prachtig weer en hebben we een SUV, echt suf…….zullen we de auto gaan omruilen voor een cabrio??? Aangekomen bij het gehuurde huis hebben we eerst alle bagage uitgeladen en de boodschappen die we onderweg nog hadden gehaald bij Walmart in de koelkast en kastjes gezet.

Even een rondje door het huis gelopen en daarna zijn we naar het vliegveld gegaan om te vragen wat de mogelijkheden waren om de auto om te ruilen. We konden kiezen tussen een Sebring of een Mustang, nou in 1e instantie wilde we de Mustang wel maar uiteindelijk kom dat niet omdat we de auto moeten inleveren in Miami en dat kon niet met de Mustang dus dan maar de Sebring. 1700 mijl op de teller dus het is een vrij nieuwe, een zilveren. We zijn er helemaal happy mee.

Op de weg terug even langs de Florida Mall gegaan en daar de 1e aankopen gedaan, er moet nog meer gekocht worden, we hebben een boodschappen lijst mee van thuis dus we gaan nog wel een keer van de week. Nu we er toch waren hebben we maar gegeten in de Food Court, na een rondje lopen en overal een prikkertje met kip of vlees proeven, kozen we voor de Teriyaki chicken bij de Japanner.

4 opmerkingen:

pa ma zei

Dus toch een cabrio lekker in het zonnetje rijden, dat doen jullie toch graag, Veel plezier nog mama

Pieter en Petra zei

Zo, even jullie blog over deze trip in 1x gelezen, en zo te zien/lezen hebben jullie het prima naar de zin ;-)

Wij hadden in februari in Las Vegas ook een KIA Sorrento en vonden dat best wel een fijne auto om mee te rijden. Maar ja, zo'n Sebring is natuurlijk heel wat anders en zijn dan ook benieuwd naar de foto's van die streetcruiser.

Natuurlijk zijn wij ook nieuwsgierig naar de accomodatie waar jullie verblijven, dus hopelijk komen daar nog foto's van ;-)

Groetjes,
Pieter & Petra "PenPe"

Anoniem zei

Weer een cabrio?? Het is toch niet te geloven....haha
Nou veel plezier... ik heb nog een mail gestuurd xxx

2theusa/Christa zei

Goede ruil lijkt mij!
en nu heerlijk gaan touren.