zondag 14 november 2010

Hoge golfen

Op het nieuws werd gewaarschuwd voor hoge golfen aan de oostkust, dus avontuurlijk als wij zijn wilde we dat wel zien, waar kan je dat beter bekijken dan bij Daytona Beach. Dus via de highway 4 naar Daytona, we konden lekker doorrijden en na een koffie stop, deze keer geen Starbakkie maar een Boston Coffeehouse bakkie, hhmm was niet verkeerd iets goedkoper dan Starbucks en goede koffie wat wil een mens nog meer !!

Eenmaal aangekomen bij Daytona Beach, konden we niet over het strand rijden, hadden we ook eigenlijk wel verwacht, maar om te zeggen dat de golfen zo mega waren, nou nee, Nu zijn we wel wat gewend met de stormen in Nederland en de Noordzee stranden. En na diverse stormen (lees orkanen)  te hebben meegemaakt in het verleden, Andrew, Gorden en de ergste van allen Katrina was dit natuurlijk een briesje.

DSC00190DSC00191

DSC00194

Wat was de lucht weer helder blauw tot later in de middag, op weg terug  naar ons huis kwamen er wat wolkjes, maar het bleef  mooi weer.

 

 

 

Na Daytona zij we een stuk via de 1 richting Titusville gereden en op een gegeven moment weer richting Orlando gegaan en kwamen langs het plaatsje Christmas, veel was het niet, tenminste wij hebben niets anders gevonden dan wat de foto;s weergeven.

DSC00195DSC00197

 

 

 

S’avonds nog weer even naar Old Town gegaan om heerlijk de de muziek van The Dukes te luisteren en natuurlijk mensen kijken, wat een verschillende soorten, maten en leeftijden, dit is voor ons genieten. Dit is vakantie. Hier kunnen we thuis weer van nagenieten. Niet dat we het thuis niet goed hebben hoor maar dat is toch anders, we moeten dan ook weer werken, tja want anders kunnen we niet dit soort leuke vakanties doen!

5 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Er zijn wel strandstukken waar je met de auto het strand op mag bij Daytona.

Overigens gaan wij meestal naar Cocoa Beach.. aan de oostkust, en dan parkeren bij het Shepard Park gedeelte.

zie:

http://rick-mandy-jasper-2010.blogspot.com/2010/08/dag-27-cocoa-beach.html


groetjes

Rick en Mandy

2theusa/Christa zei

Met jullie cabrio over het strand was wel het ultieme geweest..., maar ja. Toch een lekker dagje gehad.

Groet Christa

Anoniem zei

merry christmas....haha
pap niet gesurfd dude???? Had echt wat voor jou geweest haha
tot vanmiddag/ochtend
x

pa ma zei

Zo te zien viel de zee wel mee In het zuiden hier hebben ze erg hoog water ,ze hebben 100 paarden naar een drooge plek moeten brengen,ze zijn nu veilig liefs mama

HerTan zei

jullie vermaken je prima zo te lezen en te zien enz enz :-)
geniet maar lekker verder hoor
groetjes uit een nat Deventer